Nieuw boek: de talentafdeling

Hoe je ieders unieke talent ontdekt, benut en ontwikkelt!

Iedereen heeft een uniek talent maar niemand benut dat ten volle. In ‘de talentafdeling’ beschrijft Kees, de oprichter van het Talentbedrijf, op een prikkelende manier hoe je op basis van ieders unieke talent-in-1-woord tegelijkertijd stuurt op resultaten voor het bedrijf -dat is het benutten van talent- en ontplooiing van je teamleden -dat is het ontwikkelen van talent. Hij introduceert een verbluffend eenvoudige maar zeer krachtige manier om je afdeling in kleine, concrete stappen naar een talentafdeling te bewegen. Het is een wake-upcall én hart onder de riem tegelijk voor iedereen die leidinggeeft, in welke rol dan ook. Volg onderstaande link naar managementboek.nl voor meer informatie, onder andere een video bookchat. 

Klik hier om te bestellen!


Download gratis het inkijkexemplaar 

Nieuwsgierig? We sturen je graag gratis een inkijkexemplaar toe en de nieuwsbrief bomvol nieuwe kennis over talent.

 Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org

‘De Talentafdeling ís een praktische, inspirerende visie op organisatie, team en leidinggeven die aansturing en zelfsturing met elkaar in evenwicht brengt. Eindelijk legt iemand de concrete link tussen resultaatgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling die zo nodig is. Een must have voor iedereen die de leiding neemt, in welke rol dan ook.’ 

Aantrekkelijke korting

Wil je het boek aan collega's, leidinggevenden en teamleden in je bedrijf geven? Bij grote aantallen krijg je een aantrekkelijke korting. Neem contact met ons op.

'De talentafdeling' is het derde boek dat Kees heeft geschreven. Klik hier voor de overige boeken.

 

Detalentgroeicirkel2